Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Товарознавча експертиза червоного вина за кількістю товарних місць і маси нетто та фактори впливу на формування показників товару
Курсова
№ K-7157
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ 1.1. Правила проведення експертизи кількості під час приймання товарів. 1.2. Особливості перевезення та експертиза вантажів на залізниці, види розкрадань товарів під час перевезень залізницею: порядок проведення експертизи вантажів на залізниці: особливості експертизи вантажів, нестача або псування яких виникли під час перевезень залізницею. 1.3. Евристичні або субєктивні методи експертної оцінки: органолептичні, їх класифікація, переваги і недоліки. 1.4. Чинники, які впливають на формування якості червоних вин 1.5. Стандартні вимоги до якості червоних вин РОЗДІЛ 2. ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ, ЯКОСТІ ЧЕРВОНИХ ВИН РІЗНИХ ТОРГІВЕЛЬНИХ МАРОК 2.1. Організація, об’єкти та методи дослідження результатів 2.2. Документальне оформлення результатів проведення експертної оцінки якості червоних вин 2.3 Результати експертної оцінки якості червоних вин за кількістю товарних місць і маси нетто на основі розробленої ситуаційної задачі ВИСНОВКИ І РЕКОМЕНДАЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи