Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЄУФІМБ, варіант №92, Ціноутворення, №2501
Контрольна робота
№ K-9507
1. Ціноутворення у сфері послуг 2. Особливості формування цін світового ринку 3. Задача № 12 Визначити вільну відпускну ціну підприємства та розмір ПДВ, що підлягає перерахуванню в Держбюджет, на підставі даних таблиці. Обрахувати структуру відпускної ціни. Таблиця 1 Вихідні дані Назва калькуляційних статей витрат на виробництво продукції Кабельна скриня, шт. Сировина, матеріали, грн. 38,95 Транспортно-заготівельні витрати, грн. 0,78 Паливо та енергія на технологічні потреби, грн. Основна заробітна плата, грн. 10,75 Додаткова заробітна плата, % 25,0 Витрати на утримання й експлуатацію устаткування, % 870,0 Загально виробничі витрати, % - Загальногосподарські витрати, % 407,0 Поза виробничі витрати, % 2,0 Рентабельність, % 25,0
4. Задача № 14 Визначити відпускну ціну, її структуру та розмір ПДВ, що підлягає перерахуванню в Держбюджет виробником продукції, а також роздрібну ціну продукції на підставі даних таблиці: Таблиця 1 Вихідні дані Назва калькуляційних статей витрат на виробництво продукції Цукерки «Пташине молоко» на 1 т Сировина, матеріали, паливо та енергія на технологічні потреби, грн. 4020,27 Основна заробітна плата виробничих робітників, грн. 160,87 Додаткова зарплата виробничих робітників, грн. 9,0 Витрати на утримання й експлуатацію устаткування, % 68 Загально виробничі витрати, % 77,0 Загальнозаводські витрати, % 587 Поза виробничі витрати, % 0,32 Рентабельність, % 57,2 Націнки роздрібної торгівлі, % 10
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи