Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЄУФІМБ, варіант №92, Ціноутворення, №2501
Контрольна робота
№ K-9507
1. Ціноутворення у сфері послуг 2. Особливості формування цін світового ринку 3. Задача № 12 Визначити вільну відпускну ціну підприємства та розмір ПДВ, що підлягає перерахуванню в Держбюджет, на підставі даних таблиці. Обрахувати структуру відпускної ціни. Таблиця 1 Вихідні дані Назва калькуляційних статей витрат на виробництво продукції Кабельна скриня, шт. Сировина, матеріали, грн. 38,95 Транспортно-заготівельні витрати, грн. 0,78 Паливо та енергія на технологічні потреби, грн. Основна заробітна плата, грн. 10,75 Додаткова заробітна плата, % 25,0 Витрати на утримання й експлуатацію устаткування, % 870,0 Загально виробничі витрати, % - Загальногосподарські витрати, % 407,0 Поза виробничі витрати, % 2,0 Рентабельність, % 25,0
4. Задача № 14 Визначити відпускну ціну, її структуру та розмір ПДВ, що підлягає перерахуванню в Держбюджет виробником продукції, а також роздрібну ціну продукції на підставі даних таблиці: Таблиця 1 Вихідні дані Назва калькуляційних статей витрат на виробництво продукції Цукерки «Пташине молоко» на 1 т Сировина, матеріали, паливо та енергія на технологічні потреби, грн. 4020,27 Основна заробітна плата виробничих робітників, грн. 160,87 Додаткова зарплата виробничих робітників, грн. 9,0 Витрати на утримання й експлуатацію устаткування, % 68 Загально виробничі витрати, % 77,0 Загальнозаводські витрати, % 587 Поза виробничі витрати, % 0,32 Рентабельність, % 57,2 Націнки роздрібної торгівлі, % 10
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи