Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік в галузях народного господарства" (Варіант 9)
Контрольна робота
№ K-26821
ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 1.Вимірники, що застосовуються в обліку 2.Документальне оформлення надходження продуктів і товарів на складах (коморах) підприємства ресторанного господарства ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА Практичне завдання № 1 Завдання: Скласти калькуляцію ціни на страву з використанням бланків калькуляційних карток (типова форма № 45). Підприємство ресторан “Браво”. Дата 18.07.20_р. Найменування страви Риба запечена з грибами № 275 за Збірником рецептур 2000р. Націнка підприємства 115%.
Практичне завдання № 2 Завдання: Скласти прибуткові і видаткові накладні, товарний звіт № 356 за 6 липня 200_року. Підприємство ресторан „Браво” Залишок товарів на 6 липня 20__ року: • Товари - 30969,40грн. • Тара - 315,00грн. Облік ведеться за продажними цінами. Торгова націнка на складі підприємства громадського харчування - 50%. Завідуючий складом – Крилов Л.І. Матеріали для виконання: 1. накладна ТОВ „Т.Д. ПІК” №3003318; 2. видаткова накладна № 235; 3. видаткова накладна № 236. Необхідні бланки: • товарний звіт; • прибуткова накладна; • видаткова накладна.
Матеріали для виконання ТОВ «Т.Д.ПІК» Адреса: 02216, м.Київ, вул. Тростянецька, 6,кв.291 Р/р 2600300873044 в АКБ «Укрсоцбанк» Код ЄДРПОУ 3160800 МФО 32012
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи