Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік в галузях народного господарства" (Варіант 7)
Контрольна робота
№ K-26822
ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 1.Основи класифікації рахунків та їх значення 2.Облік розрахунків з організаціями соціального страхування ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА Практичне завдання № 1 Завдання: Скласти калькуляцію ціни на страву з використанням бланків калькуляційних карток (типова форма № 45). Підприємство ресторан “Магія ”. Дата 12.05.20__р. Найменування страви Курка в сметанному соусі № 643/№ 863 за Збірником рецептур 1998р. Націнка підприємства 195%. Практичне завдання № 2
Завдання: Скласти щоденний звіт про рух товарів на кухні № 567 за 30.09. 20__ року. Підприємство ресторан “Магія”. Завідуюча виробництвом Малик О.В. Залишок продуктів і сировини на 30 жовтня 200_ року – 4138,53грн.
Матеріали для виконання: 1. видаткова накладна складу № 553; 2. денний забірний лист № 498; 3. меню на відпуск харчування по безготівковому розрахунку. Необхідні бланки: • звіт про рух товарів на кухні; • видаткова накладна; • денний забірний лист. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи