Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ПУСКУ, задачі №№ 34,68,100, Економіка підприємства, №1566
Контрольна робота
№ K-7340
Завдання №34 У приватній пекарні випікається хліб формовий і калач Український. Вихід продукції за нормою складає відповідно 153,5 % і 139,0 %. Річна виробнича програма встановлена у такому обсязі: хліб формовий – 300 т, калач Український – 150 т. Борошно доставляється у пекарню кожні 5 днів; транспортний запас – 0,5 дня. Визначити норму витрат борошна на 1 т кожного виду продукції, середньодобову потребу пекарні у борошні і розмір виробничого запасу борошна
Завдання №68 Добова виробнича потужність хлібозаводу за тризмінної роботи складає 32 т. У звітному році хлібозавод відпрацював 347 днів та забезпечив випуск 7584 т продукції у перерахунку на хліб житній. Визначити ступінь використання виробничої потужності хлібозаводу за звітний рік
Завдання №100 Визначити річний економічний ефект від впровадження навантажувача, а також термін окупності витрат на його придбання (табл. 1). До впровадження механізму навантажувально-розвантажувальні роботи здійснювалися вручну Таблиця 1. Інформація для розв'язання завдання Показники До впровадження механізму Після впровадження механізму Вартість навантажувача, тис. грн. X 10, Обсяг робіт, т 2000 Витрати з навантажування вручну, грн 5400 X Заробітна плата машиніста і поточні витрати з обслуговування навантажувача X Визначте шляхи зниження собівартості навантажувальних робіт
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи