Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ПУСКУ, задачі №№ 34,68,100, Економіка підприємства, №1566
Контрольна робота
№ K-7340
Завдання №34 У приватній пекарні випікається хліб формовий і калач Український. Вихід продукції за нормою складає відповідно 153,5 % і 139,0 %. Річна виробнича програма встановлена у такому обсязі: хліб формовий – 300 т, калач Український – 150 т. Борошно доставляється у пекарню кожні 5 днів; транспортний запас – 0,5 дня. Визначити норму витрат борошна на 1 т кожного виду продукції, середньодобову потребу пекарні у борошні і розмір виробничого запасу борошна
Завдання №68 Добова виробнича потужність хлібозаводу за тризмінної роботи складає 32 т. У звітному році хлібозавод відпрацював 347 днів та забезпечив випуск 7584 т продукції у перерахунку на хліб житній. Визначити ступінь використання виробничої потужності хлібозаводу за звітний рік
Завдання №100 Визначити річний економічний ефект від впровадження навантажувача, а також термін окупності витрат на його придбання (табл. 1). До впровадження механізму навантажувально-розвантажувальні роботи здійснювалися вручну Таблиця 1. Інформація для розв'язання завдання Показники До впровадження механізму Після впровадження механізму Вартість навантажувача, тис. грн. X 10, Обсяг робіт, т 2000 Витрати з навантажування вручну, грн 5400 X Заробітна плата машиніста і поточні витрати з обслуговування навантажувача X Визначте шляхи зниження собівартості навантажувальних робіт
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи