Меню сайту

Нові користувачі
makarenko22
Користувачі
24.01.2021
sokolovatp
Автори робіт
29.12.2020
камилла
Користувачі
14.12.2020
Valeriia
Користувачі
12.12.2020
Діана
Користувачі
09.12.2020
Оцініть цей сайт


Корольов Вадим Владленович

Рейтинг: 10
Харитон Марина Володимирівна

Рейтинг: 16
аватар
Сергій Володимирович

Рейтинг: 10
аватар
Володимирова Анна Александровна

Рейтинг: 10
Маловичко Ірина Сергіївна

Рейтинг: 16
аватар
Тихонова Марина Борисовна

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Технологія виробництва плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок


Курсова
K-12885

Зміст
ВСТУП
Розділ 1. АНАЛІТИЧНИЙ ЛІТЕРАТУРНИЙ ОГЛЯД
1.1. Характеристика та асортимент плавленого сиру що виробляється
1.2. Особливості хімічного складу, харчової та біологічної цінності плавлених сирів
1.3. Технологія та технологічна схема виробництва плавлених сирів
1.4. Якість, термін зберігання та процеси, що відбуваються при зберіганні продукту
1.5. Нові напрямки у виробництві плавлених сирів та обґрунтування вибраного напрямку досліджень
Висновки за розділом 1
Розділ 2. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА (ПРИГОТУВАННЯ) КОВБАСНИХ СИРІВ
2.1. Характеристика сировини та допоміжних матеріалів
2.1.1. Вимоги щодо якості сировини та допоміжних матеріалів
2.1.2. Хімічний склад, харчова цінність, показники екологічної чистоти сировини
2.1.3. Стандарти на сировину та допоміжні матеріали
2.1.4. Транспортування, приймання, зберігання
2.2. Описання технології виробництва ковбасних сирів
2.2.1. Розробка і описання технологічної схеми
2.2.2. Вимоги щодо якості готової продукції. Стандарти на готову продукцію
2.2.3. Характеристика хімічного складу та екологічної чистоти ковбасних сирів
2.3. Продуктовий розрахунок ковбасних сирів
2.3.1. Вихідні данні для розрахунку
2.3.2. Розрахунок норм витрат сировини та допоміжних матеріалів для виробництва ковбасних сирів
2.3.3. Таблиця потреб у сировині та матеріалах
Висновки за розділом 2
Розділ 3. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА. Дослідження асортименту плавлених сирів
3.1. Об'єкти, методи досліджень
3.2. Вивчення асортименту плавлених сирів вітчизняного та закордонного виробництва, що реалізується у м. Харкові
3.3. Вивчення відповідності вимогам стандартів органолептичних показників плавлених сирів, що реалізується у м. Харкові
3.4. Вивчення відповідності вимогам стандартів фізико-хімічних показників плавлених сирів, що реалізується у м. Харкові
Висновки за розділом 3
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна

150

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Форма входа Реєстрація
Запам'ятати мене Забув пароль ?
Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3057
Виктория Петровна ID:74
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3057
  • Зареєстрована: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрована: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрована: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Жінка
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрована: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрована: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрована: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Всі партнери




Студенський каталог готових робіт © 2021 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.