Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
Анжеліка09092002
Користувачі
28.02.2024
Анюта____________________
Користувачі
22.02.2024
Nataliashytka
Користувачі
14.02.2024
lunyasha
Автори робіт
07.01.2024
Ksana
Користувачі
03.01.2024
Чи пишете ви самі роботи?
Сам(а) пишу
Купую у викладача
Допомагають друзі
Безкоштовно скачаю
Купую в інтернеті
Відповідей:
503
Результати
Костюк Вікторія Миколаївна
Рейтинг: 16
Мархоцька Анастасія Вікторівна
Рейтинг: 10
Лось Валерій Володимирович
Рейтинг: 16
Михайло Ігорович
Рейтинг: 10
Горак Ірина Романівна
Рейтинг: 10
Покропивна Тетяна Миколаївна
Рейтинг: 24
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Харчова промисловість
» Кулінарія та продукти харчування
Якщо Ви хочете продати свою роботу Вам необхідно
зареєструватись
У категорії матеріалів:
254
| Показано матеріалів:
1-50
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
»
Сортувати по:
Дате
·
Названию
·
Просмотрам
Показати:
- Тип роботи -
Реферат
Курсова
Дипломна
Магістерська
Книга
Методичка
Лекція
Шпаргалка
Звіт з практики
Контрольна робота
Конспект уроку
Наукова стаття
технологія та організація приготування страв згідно з меню
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 339 | Автор:
MariiaFortuna
| Додано:
15.01.2022
технологія та організація приготування страв згідно з меню
Організація неофіційного бенкету з нагоди випускного балу на 100 персон (на прикладі ресторану «Братіслава»)
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 266 | Автор:
Tetjana
| Додано:
13.04.2019
Організація неофіційного бенкету з нагоди випускного балу на 100 персон (на прикладі ресторану «Братіслава»)
торт Шварцвальський (шоколадний бісквіт з вершковим кремом з вишнями)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 224 | Автор:
OLENA73
| Додано:
24.11.2016
торт Шварцвальський (шоколадний бісквіт з вершковим кремом з вишнями)
ПРИГОТУВАННЯ РОЗСОЛЬНИКА ТА БАТОНІВ
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 272 | Автор:
Галя
| Додано:
18.06.2016
ПРИГОТУВАННЯ РОЗСОЛЬНИКА ТА БАТОНІВ
Класичні і сучасні технології супів на прикладах закладів ресторанного господарства Львова.
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 514 | Автор:
nazar92
| Додано:
27.05.2016
Класичні і сучасні технології супів на прикладах закладів ресторанного господарства Львова.
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини.
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 304 | Автор:
nazar92
| Додано:
26.05.2016
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини.
Особливості використання пектинів у харчуванні людини.
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 347 | Автор:
nazar92
| Додано:
26.05.2016
Особливості використання пектинів у харчуванні людини.
Гарячі змішані напої
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 480 | Автор:
k-jore
| Додано:
30.09.2015
Гарячі змішані напої
Вплив етнічної кухні Іспанії на світову кулінарію
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 702 | Автор:
Slira
| Додано:
05.09.2013
Вплив етнічної кухні Іспанії на світову кулінарію
Особливості страв Туркменістану
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 521 | Автор:
Slira
| Додано:
05.09.2013
Особливості страв Туркменістану
Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 546 | Автор:
Ворд
| Додано:
27.01.2014
Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини
Технологія приготування виробів з заварного тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 963 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Технологія приготування виробів з заварного тіста
Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: трубочка вафельна з начинкою, вафельні перекладанці, торт вафельний
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2538 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: трубочка вафельна з начинкою, вафельні перекладанці, торт вафельний
Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 620 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок
Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 760 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений
Приготування холодних страв з риби - асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 923 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування холодних страв з риби - асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром
Приготування холодних рибних страв і закусок: риба заливна з гарніром, асорті рибне, смажена риба під маринадом
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 594 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування холодних рибних страв і закусок: риба заливна з гарніром, асорті рибне, смажена риба під маринадом
Приготування страв із субпродуктів: язик відварний з соусом, печінка по-строгановському, нирки по-російському
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 751 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування страв із субпродуктів: язик відварний з соусом, печінка по-строгановському, нирки по-російському
Приготування страв з припущеної риби: риба припущена з соусом біле вино, філе з риби фаршироване, щука фарширована
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1065 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування страв з припущеної риби: риба припущена з соусом біле вино, філе з риби фаршироване, щука фарширована
Приготування смажених страв з яєць: омлет натуральний, омлет змішаний з м’ясними продуктами, омлет фарширований овочами або грибами
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1246 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування смажених страв з яєць: омлет натуральний, омлет змішаний з м’ясними продуктами, омлет фарширований овочами або грибами
Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1330 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси
Приготування м’ясних холодних страв: асорті м’ясне, паштет із печінки, м’ясо заливне
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 711 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Приготування м’ясних холодних страв: асорті м’ясне, паштет із печінки, м’ясо заливне
Обслуговування на тему кава-брейк
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 547 | Автор:
olga
| Додано:
01.01.2014
Обслуговування на тему кава-брейк
Технологія приготування страв з м’яса дрібними шматками
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 892 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування страв з м’яса дрібними шматками
Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 828 | Автор:
olga
| Додано:
22.09.2013
Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Правила та техніка подачі чаю, кави, какао, шоколаду
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 622 | Автор:
olga
| Додано:
22.09.2013
Правила та техніка подачі чаю, кави, какао, шоколаду
Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1053 | Автор:
olga
| Додано:
21.05.2013
Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Політологія – контрольна робота № 1
Тип: Контрольна робота |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 408 | Автор:
olga
| Додано:
29.03.2013
Політологія – контрольна робота № 1
Технологія приготування, подавання супів-пюре
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 452 | Автор:
olga
| Додано:
29.03.2013
Технологія приготування, подавання супів-пюре
Приготування та подавання свинини тушкованої з капустою і картоплею; рулету бісквітного «Екстра»; оселедцю з цибулею; бульйону з м’ясними ку
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 490 | Автор:
olga
| Додано:
25.03.2013
Приготування та подавання свинини тушкованої з капустою і картоплею; рулету бісквітного «Екстра»; оселедцю з цибулею; бульйону з м’ясними ку
Бездріжджове тісто та вироби з нього
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1382 | Автор:
Ksyxa
| Додано:
28.01.2013
Бездріжджове тісто та вироби з нього
Технологія приготування холодних страв і закусок з субпродуктів українскої кухні
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 832 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування холодних страв і закусок з субпродуктів українскої кухні
Технологія приготування страв української кухні - перець фарширований по-домашньому, гриби в сметані, капуста фарширована
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 935 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування страв української кухні - перець фарширований по-домашньому, гриби в сметані, капуста фарширована
Технологія приготування страв із запеченої риби української національної кухні
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1120 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування страв із запеченої риби української національної кухні
Технологія приготування страв з тушкованого м’яса з овочами (печеня по-київськи; печеня по-домашньому; печеня по-кримські)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1005 | Автор:
olga
| Додано:
17.12.2012
Технологія приготування страв з тушкованого м’яса з овочами (печеня по-київськи; печеня по-домашньому; печеня по-кримські)
Технологія приготування салатів-коктейлів з овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1082 | Автор:
olga
| Додано:
20.11.2012
Технологія приготування салатів-коктейлів з овочів
Технологія приготування та використання білих та червоних соусів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 546 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування та використання білих та червоних соусів
Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби осетрових порід
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 591 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби осетрових порід
Технологія приготування плюшки
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 590 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування плюшки
Технологія приготування батону міського
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 497 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування батону міського
Супи-пюре, холодні і солодкі супи
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1011 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Супи-пюре, холодні і солодкі супи
Приготування заправних супів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 535 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Приготування заправних супів
Технологія приготування холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 825 | Автор:
olga
| Додано:
19.11.2012
Технологія приготування холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
Технологія приготування батону міського
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 643 | Автор:
olga
| Додано:
13.07.2012
Технологія приготування батону міського
Розробка технологічного процесу приготування страв з відварного м’яса
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 668 | Автор:
olga
| Додано:
13.07.2012
Розробка технологічного процесу приготування страв з відварного м’яса
Прийом "Бенкет-чай"
Тип: Контрольна робота |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 718 | Автор:
anna
| Додано:
04.06.2012
Прийом "Бенкет-чай"
Торт "Монастирська ізба"
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 775 | Автор:
anna
| Додано:
04.06.2012
Торт "Монастирська ізба"
Технологія приготування м'яса
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 733 | Автор:
anna
| Додано:
03.06.2012
Технологія приготування м'яса
Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 890 | Автор:
anna
| Додано:
03.06.2012
Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках
Прийом "Сніданок"
Тип: Контрольна робота |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 550 | Автор:
anna
| Додано:
03.06.2012
Прийом "Сніданок"
1-50
51-100
101-150
151-200
201-250
251-254
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3552
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3552
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
1
Гостей:
1
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.