Меню сайту

Нові користувачі
sokolovatp
Автори робіт
29.12.2020
камилла
Користувачі
14.12.2020
Valeriia
Користувачі
12.12.2020
Діана
Користувачі
09.12.2020
Свєта
Користувачі
03.12.2020
Який курс найскладніший?


аватар
Ровенчук Віталій Вікторович

Рейтинг: 10
Лось Валерій Володимирович

Рейтинг: 16
аватар
Книш Юлія Володимирівна

Рейтинг: 10
Халупка Оксана Михайлівна

Рейтинг: 28
Вакоріна Злата Едуардівна

Рейтинг: 10
аватар
Ирина Сергеевна

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Приготування холодних страв з риби - асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром


Дипломна
K-22783

Приготування холодних страв з риби - асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром
ЗМІСТ
І. ВСТУП
1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки
1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі
ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА
2.1. Описати характеристику значення у харчуванні холодних рибних страв
2.2. Технологія приготування, вимоги до якості готових холодних рибних страв, порядок їх відпуску
2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування холодних рибних страв
2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення холодного цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць)
2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні холодних рибних страв, один-два види теплового обладнання
2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні холодних рибних страв
2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця
ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА
3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії в підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення.
3.2. Пропозиції щодо використання холодних рибних страв
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна

120

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Форма входа Реєстрація
Запам'ятати мене Забув пароль ?
Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3057
Виктория Петровна ID:74
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3057
  • Зареєстрована: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрована: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрована: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Жінка
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрована: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрована: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Чоловік
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Жінка
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрована: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Всі партнери




Студенський каталог готових робіт © 2021 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.