Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ
Курсова
№ K-1883
ВСТУП РОЗДІЛ І. ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ 1.1. Організація й технологія надання послуг харчування в готелях 1.2. Умови харчування й методи обслуговування 1.3. Прогресивні технології обслуговування РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛІ “АПЕЛЬСИН” 2.1. Характеристика ресторану в готелі «Апельсин» 2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані 2.3. Пропозиції, щодо удосконалення ресторанної справи у готелі «Апельсин» ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи