Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Аналіз технології надання туристських послуг на прикладі туристського підприємства «Еліта-тур»
Магістерська
№ K-14000
ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЙ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПРИКЛАДІ ПІДПРИЄМСТВА «ЕЛІТА-ТУР» 5 1.1. Загальна характеристика туристського підприємства «Еліта-тур» 1.1.1. Базова характеристика туристського підприємства 1.1.2. Структура управління туристським підприємством 1.1.3. Основні напрямки діяльності туристського підприємства 1.2. Розробка технологічних процесів туристського підприємства при організації нового туристського продукту 1.2.1. Основний, обслуговуючий та допоміжний технологічний процес виробництва туристських послуг 1.2.2. Основний, обслуговуючий та допоміжний технологічний процес реалізації туристських послуг РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЮ «РУСЬ» 2.1. Загальна характеристика готелю «Русь» 2.1.1. Базова характеристика підприємства готельного типу 2.1.2. Склад приміщень і планувальна організація готелю «Русь» 2.1.3. Функціональна схема та організаційна структура готельного підприємства «Русь» 2.2. Аналіз технології надання готельних послуг 2.2.1. Технологічний процес планування та виробництва послуг розміщення в готельному підприємстві 2.2.2. Основний технологічний процес споживання послуг розміщення 2.2.3. Автоматизація технологічних процесів готельних послуг в даному готелі РОЗДІЛ ІІІ. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «РУСЬ» 3.1. Загальна характеристика та функціональна схема закладу ресторанного господарства «Русь» 3.2. Аналіз технологій надання ресторанних послуг 3.2.1. Проектування послуги харчування Гарячі напої 3.2.2. Планувальна організація процесу обслуговування 3.2.3. Технологія обслуговування 3.3. Технологія виробництва ресторанних послуг 3.3.1. Нормативно-технологічна документація 3.3.2. Планувальна організація процесу виробництва кулінарної продукції 3.3.3. Санітарно-гігієнічні правила і норми виробничих процесів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи