Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Вдосконалення роботи менеджера при організації технологічного процесу надання послуг проживання
Курсова
№ K-10389
Вступ.........................................................................................................................3 Розділ 1. Засади вдосконалення роботи менеджера при організації технологічного процесу надання послуг проживання..................................5 1.1. Особливості менеджменту організації виробництва послуг проживання..............................................................................................................5 1.2. Стимулювання праці менеджерів в готельно-ресторанному бізнесі...9 Розділ 2. Особливості роботи менеджера при організації технологічного процесу надання послуг проживання в готелі «Голосіївський»..................15 2.1. Загальна характеристика організації діяльності готелю «Голосіївський» 2.2. Особливості роботи менеджера при організації технологічного процесу надання послуг проживання в готелі «Голосіївський»...............................19 Розділ 3. Напрями вдосконалення роботи менеджера при організації технологічного процесу надання послуг проживання 3.1. Управління безперервним розвитком готелю..........................................24 3.2. Перспективи вдосконалення управлінських навичок...........................28 Висновки................................................................................................................35 Список використаної літератури.......................................................................37 Додатки..................................................................................................................39
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи