Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Шляхи підвищення використання матеріальних та трудових ресурсів у готельному підприємства
Курсова
№ K-2010
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ПОНЯТТЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Сутність товарно-матеріальних ресурсів готелю 1.2. Розрахунок потреби в різних видах матеріальних ресурсів 1.3. Порядок розрахунку запасів матеріальних ресурсів і методика їх нормування 1.4. Методика нормування запасів матеріальних ресурсів РОЗДІЛ 2. ТРУДОВІ РЕСУРСИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ 2.1. Оцінка стану використання трудових ресурсів 2.2. Державне та договірне регулювання оплати праці 2.3. Планування чисельності працівників 2.4. Обґрунтування витрат на оплату праці РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ ТА ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ 3.1. Шляхи економії і раціонального використання матеріальних ресурсів у готельному господарстві 3.2. Мотивація праці та організація заробітної плати як засіб підвищення ефективності використання трудових ресурсів ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи