Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Оздоровче харчування
Книга
№ K-15419
1. Історія науки про харчування 1.1 Емпіричний період 1.2 Науковий період 2. Фізіолого-гігієнічні основи харчування 2.1 Функції їжі 2.2 Теорії харчування 2.3 Травлення 2.4 Енергетичні витрати та енергетична цінність їжі 3. Харчування і здоровая 3.1 Аліментарні чинники формування здоровая 3.2 Вторинні хвороби нераціонального і надмірного харчування 3.3 Захворювання з аліментарними чинниками розвитку патології 3.4. Захворювання зумовленні харчовою неперносністю 3.5. Захворювання з аліментарними чинниками передачі збудників захворювань 4. Значення основних нутрієнтів у харчуванні: 4.1. Білки 4.2. Жири 4.3. Вуглеводи 4.3.1. Харчові волокона 4.3.2. Органічні кислоти 4.4. Вітаміни 4.5. Мінеральні елементи 5. Харчовий раціон 5.1. Склад харчового раціону 5.2. Піраміда харчування 5.3. Оздоровчий раціон харчування 6. Харчова і біологічна цінність харчових продуктів 6.1. Зернові продукти 6.2. М'ясо і м'ясні продукти 6.3. Риба і рибні продукти 6.4. Молоко і молочні продукти 6.5. Яйця 6.6. Овочі, гриби, бобові та картопля 6.7. Фрукти, горіхи 6.8. Жирові продукти 6.9. Напої 6.9.1. Питний режим 6.9.2. Освіжаючі напої 6.9.3. Фруктові та ягідні соки 6.9.4. Заварні напої 6.9.5. Алкогольні напої 6.10. Смакові речовини 6.11. Харчові добавки 6.12. Обробка харчових продуктів 7. Харчування окремих груп населення 1.1 Харчування дітей та підлітків 7.2 Харчування осіб розумової праці 7.3 Харчування робітників промислових підприємств 7.4 Харчування вагітних жінок 7.5 Харчування осіб похилого та старечого віку 8. Харчування в екологічно несприятливих умовах 8.1. Шляхи забруднення харчових продуктів 8.2. Принципи екологічно-захистного харчування 8.3 Радіозахисне харчування 8.4 Лікувально-профілактичне харчування 8.5 Генетично-модифіковані продукти харчування 9. Біологічно-активні харчові добавки (БАХД) 9.1 Значення БАХД у харчуванні 9.2 Різновиди БАХД: 9.2.1. Антиоксиданти 9.2.2. Ферменти 9.2.3. Есенційні жирні кислоти 9.2.4. Вітамінні добавки 9.2.5. Мінеральні добавки 9.2.6. Амінокислоти 9.2.7. Бактеріальні БАДХ, дріжджі 10. Превентивне харчування при ризику деяких захворювань 10.1 Ожиріння 10.1.1. Фактори ризику ожиріння та його профілактика 10.1.2. Малокалорійні дієти 10.1.3 Розвантажувальні дні 10.2 Атеросклероз 10.3 Ракові захворювання 10.3.1. Аліментарна профілактика ракових захворювань 10.3.2. Протиракові дієти 10.4 Гіпертонічна хвороба 10.5 Підагра 10.6 Захворювання нирок 10.7 Цукровий діабет 10.8 Ендемічний зоб 10.9 Захворювання шлунково-кишкового тракту 10.10 Жовчно-кам'яна хвороба 10.11 Сечокам'яна хвороба 11. Лікувальне харчування 11.1 Принципи лікувального харчування 11.2 Лікувальні дієти 11.3 Лікувальні мінеральні води 11.4 Лікувальне голодування 11.5 Парентеральне харчування 12. Нетрадиційні види харчування 12.1 Вегетаріанство 12.2 Сироїдіння 12.3 Роздільне харчування 12.4 Харчування йогів 12.5 Харчування макробіотиків 12.6 Харчування за групою крові 12.7 Повноцінне харчування Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи