Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Порівняльна характеристика вмісту води у варених та варено-копчених ковбасах
Курсова
№ K-27440
Порівняльна характеристика вмісту води у варених та варено-копчених ковбасах - «Ретро з молоком» (ТМ «Ювілейний»); «Олів’є» (ТМ «Фарро»); «Московська» (ТМ «Глобино»); «Гьотингська» (ТМ «Алан») + характеристика ТОВ "АТБ-маркет"
ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………………. 3 РОЗДІЛ 1. Огляд літератури………………………………………………………….. 5 1.1. Товарознавча характеристика варених та варено-копчених ковбас…. 5 1.2. Вода та інша сировина, як компонент виробництва ковбасних виробів…………………………………………………………………………. 9 1.3. Технологічний процес виробництва ковбасних виробів…………….. 12 1.4. Фактори впливу на якість варених, варено-копчених ковбас……….. 19 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ…………………………………………………… 23 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРЕМНТАЛЬНА ЧАСТИНА……………………………………. 25 2.1. Об’єкт, предмет та методи дослідження……………………………… 25 2.2. Організація та постановка експерименту…………………………….. 30 2.3. Характеристика товарознавчих супровідних етикеток варених та варено-копчених ковбасах……………………………………………... 35 2.4. Вивчення вмісту води у варених та варено-копчених ковбасах……. 38 2.5. Порівняльна оцінка отриманих результатів………………………….. 43 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ…………………………………………………………. 44 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ…………………………………………………….. 45 ДОДАТКИ……………………………………………………………………………. 48 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………………… 52
Ціна
400
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи