Меню сайту

Нові користувачі
sasha2006
Користувачі
19.11.2024
Ліза
Користувачі
12.11.2024
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Ти користуєшся WEBMONEY?


аватар
Жукова Вікторія Сергіївна

Рейтинг: 10
Рибаченко Анна Олександрівна

Рейтинг: 16
аватар
Матіяш Михайло Михайлович

Рейтинг: 10
Романенко Маргарита Андріївна

Рейтинг: 10
аватар
Шиленко Яна Валеріївна

Рейтинг: 10
Дяченко Вікторія Іванівна

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Порівняльна характеристика вмісту води у варених та варено-копчених ковбасах


Курсова
K-27440

Порівняльна характеристика вмісту води у варених та варено-копчених ковбасах -
«Ретро з молоком» (ТМ «Ювілейний»); «Олів’є» (ТМ «Фарро»); «Московська» (ТМ «Глобино»); «Гьотингська» (ТМ «Алан») + характеристика ТОВ "АТБ-маркет"

ЗМІСТ
ВСТУП…………………………………………………………………………………. 3
РОЗДІЛ 1. Огляд літератури………………………………………………………….. 5
1.1. Товарознавча характеристика варених та варено-копчених ковбас…. 5
1.2. Вода та інша сировина, як компонент виробництва ковбасних виробів…………………………………………………………………………. 9
1.3. Технологічний процес виробництва ковбасних виробів…………….. 12
1.4. Фактори впливу на якість варених, варено-копчених ковбас……….. 19
ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ…………………………………………………… 23
РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРЕМНТАЛЬНА ЧАСТИНА……………………………………. 25
2.1. Об’єкт, предмет та методи дослідження……………………………… 25
2.2. Організація та постановка експерименту…………………………….. 30
2.3. Характеристика товарознавчих супровідних етикеток варених та варено-копчених ковбасах……………………………………………... 35
2.4. Вивчення вмісту води у варених та варено-копчених ковбасах……. 38
2.5. Порівняльна оцінка отриманих результатів………………………….. 43
ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ…………………………………………………………. 44
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ…………………………………………………….. 45
ДОДАТКИ……………………………………………………………………………. 48
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………………… 52
Ціна

400

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3730
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3730
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 17
Гостей: 17
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.