Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв
Дипломна
№ K-1630
І. ВСТУП 1. Характеристика та значення в харчуванні змішаних напоїв 2. Різновиди змішаних напоїв 3. Схема приготування змішаних напоїв ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 1. Супутні компоненти, використовувані при приготуванні змішаних напоїв 2. Різновиди льоду та способи його приготування ІІІ. ВИСНОВОК 1. Організація робочого місця бармена 2. Кожному напою свій посуд 3. Правила охорони праці та техніка безпеки на робочому місці бармена 4. Мої пропозиції до покращення умов роботи бармена. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
80,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи