Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та відпуск страв з сирих та варених овочів
Дипломна
№ K-2096
ЗМІСТ ВСТУП 1. Характеристика сировини 2. Технологічний процес приготування страв 3. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструмент) 4. Заходи з охорони праці 5. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах Висновок Список літературних джерел Додатки
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи