Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Методи визначення вмісту органічних кислот у свіжих яблуках
Курсова
№ K-27441
Методи визначення вмісту органічних кислот у свіжих яблуках таких сортів: глостер, ліголь, голден + характеристика ТОВ "АТБ-маркет"
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ ВСТУП……………………………………………………………………………….… 4 РОЗДІЛ 1. Огляд літератури………………………………………………………..… 7 1.1. Харчова цінність свіжих яблук……………………………………….… 7 1.2. Класифікація органічних кислот, що входять до складу свіжих яблук……………………………………………………………. 10 1.3. Показники, що характеризують вміст органічних кислот у свіжих яблуках………………………………………………………………...... 11 1.4. Порівняльна характеристика методів визначення кислотності свіжих яблук…………………………………………………………………….. 12 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ…………………………………………………… 15 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРЕМНТАЛЬНА ЧАСТИНА……………………………………. 16 2.1. Об’єкт, предмет та методи дослідження………………………………... 16 2.2. Організація та постановка експерименту……………………………….. 19 2.3. Аналіз споживчих даних, що надані у супровідній інформації……….. 21 2.4. Визначення кислотності свіжих яблук………………………………….. 23 2.5. Визначення рівня якості дослідних зразків за отриманими результатами…………………………………………………………………... 25 2.6. Визначення рівня попиту дослідних зразків свіжих яблук та його зв'язок із рівнем якості………………………………………………………………… 27 2.7. Порівняльна оцінка отриманих результатів……………………………. 29 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ…………………………………………………… 30 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ…………………………………………………….. 31 ДОДАТКИ…………………………………………………………………………… 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ…………………………………………… 41
Ціна
400
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи