Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Управління конкурентоспроможністю продукції підприємства №50
Дипломна
№ K-3674
Вступ Розділ 1. Теоретичні основи конкурентоспроможності продукції на підприємстві 1.1. Економічна сутність конкурентоспроможності продукції підприємства 1.2. Методика визначення конкурентоспроможності продукції 1.3. Поняття конкурентної переваги Розділ 2 Аналіз конкурентоспроможності продукції ВАТ «Черкасихліб» 2.1. Організаційно-економічна характеристика ВАТ «Черкасихліб» 2.2. Аналіз зовнішнього середовища ВАТ «Черкасихліб» 2.3. Аналіз конкурентоспроможності продукції ВАТ «Черкасихліб» Розділ 3. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції ВАТ «Черкасихліб» 3.1. Техніко-економічне обгрунтування впровадження сучасного обладнання на ВАТ «Черкасихліб» 3.2. Розробка заходів щодо удосконалення цінової політики ВАТ «Черкасихліб» Висновки Список використаної літератури Додатки
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи