Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
СТАНДАРТИЗАЦІЯ І СЕРТИФІКАЦІЯ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ " /Укл.: О. Є. Шандрівська, Н. С. Косар, В.В, Кузяк. – Львів
Методичка
№ K-26268
РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА ЇЇ РОЛЬ У РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ…………………………………………………………………………………..……..... 5 1.1Поняття та основна мета стандартизації………………………………………………………. 5 1.2Роль стандартизації у народному господарстві………………………………………….……. 6 1.3Техніко-економічна ефективність стандартизації……………………………………….……. 6 Рекомендована література……………………………………………………………………......... 9 Запитання для самоперевірки……………………………………………………………….....….. 9 РОЗДІЛ 2. ПАРАМЕТРИЧНІ РЯДИ……………………………………………………….…………. 10 Рекомендована література……………………………………………………………….………… 11 Запитання для самоперевірки……………………………………………………………..…..…... 11 РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ МЕТОДИ СТАНДАРТИЗАЦІЇ……………………………………….....…... 12 Рекомендована література………………………………………………………...……………..... 14 Запитання для самоперевірки………………………………………………………………..……. 14 РОЗДІЛ 4. ДЕРЖАВНА СИСТЕМА СТАНДАРТИЗАЦІЇ………………………………………….. 17 Рекомендована література……………………………………………………………………..…...18 Запитання для самоперевірки……………………………………………………………………...19 РОЗДІЛ 5. СИСТЕМА ПОКАКЗНИКІВ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ……………………………..…….. 20 Рекомендована література……………………………………………………………………..….. 22 Запитання для самоперевірки……………………………………………………………………...22 РОЗДІЛ 6. МЕТРОЛОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ В УКРАЇНІ.………………………………………....….23 6.1. Сутність метрологічної діяльності……………………………………………………………24 6.2. Діяльність Науково-технічної комісії з метрології…………………………………………. 26 6.3. Державний метрологічний контроль………………………………………………….…….. 31 Рекомендована література…………………………………………………………………….…... 33 Запитання для самоперевірки…………………………………………………………………….. 33 РОЗДІЛ 7. КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ………………………………..……... 35 Рекомендована література……………………………………………………………………..….. 38 Запитання для самоперевірки…………………………………………………………………….. 38 РОЗДІЛ 8. МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ І ПОСЛУГ…………………….….. 39 Рекомендована література………………………………………………………………….……... 41 Запитання для самоперевірки………………………………………………………………...…... 41 РОЗДІЛ 9. УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ…………………………….....….. 42 9.1. Цілі і принципи управління якістю продукції………………………….…..………........….. 42 9.2. Системний підхід до управління якістю………………………………….............................. 42 9.3. Комплексні системи управління якістю………………………………………..……...……. 44 9.4. Метод управління якістю процесів і продукту………………………….………….………. 45 9.5. Ефективність управління якістю……………………………………………………...…....... 53 Рекомендована література…………………………………………….…………….….…………. 53 Запитання для самоперевірки…………………………………………..………….………..……. 54 РОЗДІЛ 10. ДЕРЖАВНА СИСТЕМА СЕРТИФІКАЦІЇ………………..………………….…….….. 55 10.1. Загальні положення системи сертифікації…………………………………………….……. 55 10.2. Порядок проведення сертифікації……………………………...……………………….…... 55 10.3. Моделі сертифікації продукції в Системі УКРСЕПРО..…………………………………... 56 Рекомендована література………………………………………..……………………………....... 57 Запитання для самоперевірки………………………………………………………………....…... 58 РОЗДІЛ 11. НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ……………………………………………………………………………….….…….. 59 Рекомендована література………………………………………………………………….…….... 60 Запитання для самоперевірки……………………………………………………………………... 60
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи