Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Облік сировини та товарів на підприємствах ресторанного господарства
Курсова
№ K-20274
План Вступ...............................................................................................................................3 1. Економічна сутність та значення сировини та товарів у діяльності підприємств ресторанного господарства..........................................................5 2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази та огляд спеціальної літератури...........................................................................................................10 3. Організаційно-економічна характеристика підприємства райспоживспілки „Дубровицьке об’єднання підприємств громадського харчування” ресторан „Горинь”.............................................................................................................14 4. Документальне оформлення операцій з руху сировини та товарів..............18 5. Облік сировини та товарів на складах ( коморах) ресторанного господарства......................................................................................................25 6. Інвентаризація сировини та товарів на підприємствах ресторанного господарства.......................................................................................................34 7. Шляхи удосконалення обліку сировини та товарів.......................................41 Висновки та пропозиції...............................................................................................44 Список використаних джерел.................................................................................46 Додатки
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи