Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Аналіз впровадження інновацій в ресторанному господарстві м.Львова.
Реферат
№ K-26657
План Вступ 1.Інформаційно-компютерні інновації в ресторанному бізнесі. 2.Інновації в ресторанному бізнесі: гарантія якості та конкурентоспроможності. 3. Інновації в системі управління підприємствами ресторанного господарства в м. Львові. Висновок Список використаної літератури <br /><br /> Вступ Ключовим напрямком досягнення економічного зростання і підвищення якості життя населення в сучасному світі є розвиток інноваційної діяльності, широке поширення інноваційних технологій, продуктів і послуг. В даний час в розвинених країнах 70-85% приросту валового внутрішнього продукту припадає на частку нових знань, втілюваних у інноваційних технологіях виробництва і управління. Це дозволяє робити висновок про становлення суспільства, заснованого на знанні. Знання, втілене в інноваційній продукції, стає основним капіталом в суспільстві на постіндустріальній стадії його розвитку. Посилення ролі та значення інноваційної діяльності в суспільному розвитку при водить до того, що темпи розробки та реалізації інновацій різко зростають. В даний час інвестори приділяють інноваціям більше уваги, ніж злиттів і придбань, ніж змінам стилю лідерства, ніж пошуку нових можливостей скорочення витрат. Інновації збільшують доходи компаній, прискорюють ріст, є основою для створення конкурентної переваги, залучають інвесторів і споживачів, причому грають роль не тільки реальні інновації, але навіть і обіцянки виходу на ринок з новими продуктами, послугами, технологіями. У широкому сенсі слова інноваційна діяльність - це момент життєдіяльності товариств, що включає в себе соціально-політичні, економічні, суспільні та інші фактори суспільного розвитку. У вузькому (специфічно економічному) розумінні слова інноваційна діяльність спрямована на забезпечення нового рівня взаємодії факторів виробництва, завдяки використанню нових науково-технічних знань. В умовах економічної реформи, спрямованої на забезпечення стабілізації та переходу до економічного зростання, необхідна розробка заходів для збереження науково-технічного потенціалу, його розвитку та підтримки. І зараз особливу значимість набуло творче використання досвіду розвинених країн по реалізації заходів державної підтримки інноваційних процесів в економіці, що в підсумку дозволить сформуватися вітчизняну систему стимулювання інноваційної діяльності. Це визначає актуальність досліджень в галузі інновацій та інноваційної діяльності, важливість вивчення цієї теми. В даний час ресторанний бізнес є одним з найперспективніших в Україні. Як жодна інша область, цей напрямок діяльності вимагає серйозного осмислення світового досвіду і пильної уваги до перспектив його використання на українському ринку. У зв'язку з цим надзвичайно важливим стає визначення ролі і значення даного виду бізнесу в сучасній економіці, визначення динаміки його розвитку в нашій країні, порівняння тенденцій становлення цього бізнесу в областях України з метою внесення корисного в специфіку розвитку інновацій ринку ресторанних послуг. Актуальність теми дослідження полягає в особливій ролі ресторанних послуг в сучасному українському суспільстві. Ресторанний бізнес одна з сучасних перспективно розвиваючих галузей індустрії гостинності. Люди приходять в ресторан не тільки скуштувати вишукані страви, а й відпочити, отримати естетичне задоволення і просто поспілкуватися один з одним. Інновації – є один з основних двигунів ресторанного бізнесу. Інновації бувають різні: одні корисні, оскільки вносять революційні або, на худий кінець, еволюційні зміни; інші марні для споживача, але міняють сприйняття продукту; треті не припускають ніякої користі і не впливають на сприйняття, але принципово здешевлюють продукт, упаковку або метод його просування без втрати якості. Предмет дослідження - інноваційні технології в ресторанному бізнесі Об'єкт дослідження - інновації в діяльності ЗРГ м. Львова Гіпотеза дослідження полягає в твердженні про існування залежності між успішністю ведення ресторанного бізнесу та впровадженням інноваційних технологій. Мета роботи - інновації як метод удосконалення роботи діючих ресторанів України.
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи