Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Практика і особливості менеджменту на малих і середніх підприємствах №105
Дипломна
№ K-3743
Вступ Розділ 1 Теоретичні основи менеджменту на малих і середніх підприємствах 1.1 Суть командного менеджменту 1.2 Етапи становлення команди 1.3 Відмінності між робочою групою та робочою командою 1.4 Характеристики високопродуктивних робочих команд 1.5 Нормування робочого дня Розділ 2 Практика і особливості менеджменту на ТОВ «Капри-Бетта» 2.1 Загальна характеристика ТОВ «Капри-Бетта» 2.2 Аналіз основних показників фінансово-господарської діяльності ТОВ «Капри-Бетта» 2.3 Особливості менеджменту на ТОВ «Капри-Бетта» 2.4 Оцінка ефективності роботи команд та робочих груп на ТОВ «Капри-Бетта» Розділ 3 шляхи удосконалення менеджменту на ТОВ «Капри-Бетта» 3.1 Основні напрямки підвищення продуктивності праці робочих команд ТОВ «Капри-Бетта» 3.2 Методи поліпшення системи мотивації персоналу ТОВ «Капри-Бетта» 3.3 Оцінка впливу нововведень на показники діяльності ТОВ «Капри-Бетта» Висновки Література Додатки
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи