Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Практика і особливості менеджменту на малих і середніх підприємствах №105
Дипломна
№ K-3743
Вступ Розділ 1 Теоретичні основи менеджменту на малих і середніх підприємствах 1.1 Суть командного менеджменту 1.2 Етапи становлення команди 1.3 Відмінності між робочою групою та робочою командою 1.4 Характеристики високопродуктивних робочих команд 1.5 Нормування робочого дня Розділ 2 Практика і особливості менеджменту на ТОВ «Капри-Бетта» 2.1 Загальна характеристика ТОВ «Капри-Бетта» 2.2 Аналіз основних показників фінансово-господарської діяльності ТОВ «Капри-Бетта» 2.3 Особливості менеджменту на ТОВ «Капри-Бетта» 2.4 Оцінка ефективності роботи команд та робочих груп на ТОВ «Капри-Бетта» Розділ 3 шляхи удосконалення менеджменту на ТОВ «Капри-Бетта» 3.1 Основні напрямки підвищення продуктивності праці робочих команд ТОВ «Капри-Бетта» 3.2 Методи поліпшення системи мотивації персоналу ТОВ «Капри-Бетта» 3.3 Оцінка впливу нововведень на показники діяльності ТОВ «Капри-Бетта» Висновки Література Додатки
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи