Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Напрямки покращення управління готелем
Курсова
№ K-1985
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ 1.1. Особливості управління готельним підприємством 1.2. Поняття методів управління готельним підприємством та їх класифікація… РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ФОРМИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «АПЕЛЬСИН» 2.1. Загальна характеристика готельного комплексу «Апельсин»….. 2.2. Аналіз господарської діяльності підприємства 2.3. Аналіз процесу управління готельним комплексом «Апельсин». РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ «АПЕЛЬСИН» 3.1. Прогресивні чинники підвищення ефективності управління готельним підприємством 3.2. Управління конкурентоспроможністю готелю ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи