Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Управління якістю корпорації ROSHEN
Реферат
№ K-951
Виробничі об'єкти кондитерської корпорації «Roshen» сертифіковані відповідно до вимог міжнародних стандартів якості та безпечності продуктів харчування ISO. Якість продукту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2000 - це ступінь задоволення споживача даним продуктом та послугами. При цьому необхідно виконувати не лише анонсовані вимоги, Але й очікування споживача. Безпечність продукту харчування відповідно до міжнародного стандарту ISO 22000:2005 - це гарантія, що даний продукт не завдасть шкоди здоров'ю споживача при його вживанні згідно з призначенням. Виконання вимог, викладених у міжнародних стандартах ISO 9001:2000 та ISO 22000:2005, дає гарантії та впевненість споживачеві у тому, що підприємство здатне виробляти безпечні продукти харчування анонсованої якості. Переконливим доказом того, що підприємство виконує всі вимоги, зазначені у цих міжнародних стандартах, слугують одержані сертифікати відповідності. У 2005 році Кондитерська Корпорація «Roshen» виконуючи побажання своїх Замовників прийняла стратегічно важливе рішення - підтвердити свою здатність досягати високого рівня задоволення кондитерськими виробами українських кондитерських фабрик корпорації зі сторони споживачів. Доклавши чималих зусиль у 2005 році, компанія «Roshen» зустріла Новий 2006 рік вже разом із сертифікатами відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2000 для чотирьох українських кондитерських фабрик, що входять до складу корпорації «Roshen». Стратегічна ціль Кондитерської Корпорації «Roshen» - обіймати виключно провідні позиції на кондитерському ринку, тому головним завданням 2006 року було підтвердження відповідності українських кондитерських фабрик вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005, що базується на принципах «НАССР». Дослівно в перекладі з англійської мови НАССР (Hazard Analysis and Critical Control points) - Аналіз Ризиків та Критичні Точки Управління. Міжнародний стандарт ISO 22000:2005 визначає вимоги до Системи Менеджменту Харчової Безпеки (СМХБ), яка охоплює весь виробничий ланцюжок - надходження і зберігання сировини, приготування напівфабрикатів і вироблення готових кондитерських виробів, зберігання і доставка готової продукції споживачеві, включно з контролем ризиків харчової безпеки на всіх етапах даного процесу.
Ціна
20
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи