Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Управління якістю корпорації ROSHEN
Реферат
№ K-951
Виробничі об'єкти кондитерської корпорації «Roshen» сертифіковані відповідно до вимог міжнародних стандартів якості та безпечності продуктів харчування ISO. Якість продукту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2000 - це ступінь задоволення споживача даним продуктом та послугами. При цьому необхідно виконувати не лише анонсовані вимоги, Але й очікування споживача. Безпечність продукту харчування відповідно до міжнародного стандарту ISO 22000:2005 - це гарантія, що даний продукт не завдасть шкоди здоров'ю споживача при його вживанні згідно з призначенням. Виконання вимог, викладених у міжнародних стандартах ISO 9001:2000 та ISO 22000:2005, дає гарантії та впевненість споживачеві у тому, що підприємство здатне виробляти безпечні продукти харчування анонсованої якості. Переконливим доказом того, що підприємство виконує всі вимоги, зазначені у цих міжнародних стандартах, слугують одержані сертифікати відповідності. У 2005 році Кондитерська Корпорація «Roshen» виконуючи побажання своїх Замовників прийняла стратегічно важливе рішення - підтвердити свою здатність досягати високого рівня задоволення кондитерськими виробами українських кондитерських фабрик корпорації зі сторони споживачів. Доклавши чималих зусиль у 2005 році, компанія «Roshen» зустріла Новий 2006 рік вже разом із сертифікатами відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2000 для чотирьох українських кондитерських фабрик, що входять до складу корпорації «Roshen». Стратегічна ціль Кондитерської Корпорації «Roshen» - обіймати виключно провідні позиції на кондитерському ринку, тому головним завданням 2006 року було підтвердження відповідності українських кондитерських фабрик вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005, що базується на принципах «НАССР». Дослівно в перекладі з англійської мови НАССР (Hazard Analysis and Critical Control points) - Аналіз Ризиків та Критичні Точки Управління. Міжнародний стандарт ISO 22000:2005 визначає вимоги до Системи Менеджменту Харчової Безпеки (СМХБ), яка охоплює весь виробничий ланцюжок - надходження і зберігання сировини, приготування напівфабрикатів і вироблення готових кондитерських виробів, зберігання і доставка готової продукції споживачеві, включно з контролем ризиків харчової безпеки на всіх етапах даного процесу.
Ціна
20
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи