Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Трудовий колектив як об’єкт управління на підприємстві сфери гостинності на прикладі ПрАТ
Курсова
№ K-20947
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ФІРМИ 1.1. Поняття трудового колективу 1.2. Види трудових колективів РОЗДІЛ 2. ТРУДОВИЙ КОЛЕКТИВ В СОЦІОЛОГІЇ ПРАЦІ ТА УПРАВЛІННЯ НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ГОТЕЛЬ «ДНІПРО» 2.1. Роль спілкування у процесі згуртування трудового колективу 2.2. Повноваження трудового колективу у сфері управління 2.3. Методи управління трудовим колективом РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ НА ПРИКЛАДІ ПрАТ «ГОТЕЛЬ «ДНІПРО» 3.1. Роль керівних кадрів у забезпеченні ефективності управління готелем 3.2. Поліпшення лідерських якостей менеджера ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи