Управління продуктивністю праці на підприємстві №215
Курсова
Вступ Розділ 1. Теоретичні основи управління продуктивністю праці на підприємстві 1.1 Сутність продуктивності та показники її вимірювання 1.2 Інформаційно-нормативна база щодо визначення продуктивності праці 1.3 Резерви підвищення продуктивності праці на підприємстві Розділ 2. Аналіз управління продуктивністю праці в готельному комплексі «Україна» 2.1 Організаційно-економічна характеристика готельного комплексу 2.2 Аналіз динаміки та структури трудових ресурсів 2.3 Аналіз продуктивності праці Розділ 3. Шляхи удосконалення управління продуктивністю праці в готельному комплексі «Україна» Висновки Список використаних джерел Додатки
| |