Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Особливості ресторанного обслуговування у країнах Європи
Курсова
№ K-2130
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ІНДУСТРІЇ ХАРЧУВАННЯ Й ОСНОВНИХ ТИПІВ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ 1.1. Класифікація підприємств громадського харчування та характеристика їх послуг 1.2. Типи ресторанного обслуговування РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЄВРОПІ 2.1. Характеристика індустрії харчування в Європі 2.2. Особливості ресторанного обслуговування у Франції 2.3. Індустрія харчування Німеччини 2.4. Ресторани Великобританії ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
120,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи