Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙОМУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ
Курсова
№ K-1889
ВСТУП РОЗДІЛ І. ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙОМУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ 1.1. Служба прийому та обслуговування 1.2. Особливості реєстрації іноземних туристів у готелі 1.3. Види послуг, які надаються готелем РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЙ НАДАННЯ ПОСЛУГ ІНОЗЕМНИМ ТУРИСТАМ В РЕСТОРАНІ ГОТЕЛЮ „АПЕЛЬСИН” 2.1. Коротка характеристика готелю „Апельсин” 2.2. Особливості харчування іноземних туристів 2.3. Обслуговування індивідуальних туристів в ресторані 2.4. Особливості складання меню для іноземних туристів 2.5. Технологія обслуговування за типом „шведський стіл” ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи