Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Обслуговування відвідувачів в закладах ресторанного господарства на прикладі тратторії
Дипломна
№ K-2027
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Характеристика приміщень тратторії «Папа Карло» 2.2. Матеріально-технічне забезпечення тратторії 2.3. Підготовка торгового залу до обслуговування 2.5. Характеристика меню та карти напоїв 2.6. Обслуговування святкових банкетів 2.7. Правила подавання буфетної продукції 2.8. Подавання рахунку та проводи гостей 2.9. Прибирання та заміна використаного посуду, приборів та білизни ІІІ. ПРЕЗЕНТАЦІЯ ІV. САНІТАРНІ ВИМОГИ ПРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ V. ПРАВИЛА ОХОРОНИ ПРАЦІ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ. ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА VІ. ВИСНОВОК VІІ. ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА VІІІ. ДОДАТКИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи