Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙОМУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ-2
Курсова
№ K-1888
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ ХАРЧУВАННЯМ 1.1. Організація харчування іноземних туристів 1.2. Обслуговування по типу «шведського столу» 1.3. Розрахунок по кредитним карткам РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ В РЕСТОРАНІ „ДНІПРО” ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ДНІПРО” 3.1. Характеристика діяльності готелю „Дніпро” 2.2. Порядок складення меню для харчування туристів 2.3. Характерні відмінності в приготуванні страв національних кухонь ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи