Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙОМУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ-2
Курсова
№ K-1888
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ ХАРЧУВАННЯМ 1.1. Організація харчування іноземних туристів 1.2. Обслуговування по типу «шведського столу» 1.3. Розрахунок по кредитним карткам РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ В РЕСТОРАНІ „ДНІПРО” ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ДНІПРО” 3.1. Характеристика діяльності готелю „Дніпро” 2.2. Порядок складення меню для харчування туристів 2.3. Характерні відмінності в приготуванні страв національних кухонь ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи