Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛІ
Курсова
№ K-1987
ВСТУП…………………………………………………………………….. РОЗДІЛ 1 ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛІ…………………… 1.1. Характеристика закладів ресторанного господарства при готелі…. 1.2. Організація сніданку…………………………………………………. 1.3. Організація прискорених видів харчування…………………………. 1.4. Особливості обслуговування в номерах готелю……………………. 1.5. Особливості функціонування міні-бару……………………………... 1.6. Організація інших видів обслуговування……………………………. РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ УЧАСНИКІВ КУЛЬТУРНИХ, ГРОМАДСЬКИХ ТА СПОРТИВНИХ ЗАХОДІВ…….. 2.1. Підготування до обслуговування……………………………………. 2.2. Обслуговування за місцем проведення наради…………………….. 2.3. Обслуговування учасників спортивних змагань……………………. РОЗДІЛ 3 ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ………………………………………………………………….. 3.1. Організація харчування іноземних туристів………………………… 3.2. Організація обслуговування іноземних туристів у закладах ресторанного господарства……………………………………………… 3.3. Організація обслуговування іноземних туристів у дорозі………….. 3.4. Розрахунок за харчування……………………………………………. 3.5. Комплексне обслуговування іноземних туристів з діловими цілями ВИСНОВКИ……………………………………………………………….. СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ…………….. ДОДАТКИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи