Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Класичні і сучасні технології супів
Курсова
№ K-26921
ЗМІСТ ВСТУП……………………………………………………………………………….3 РОЗДІЛ I. Теоретичні аспекти класичних і сучасних технологій супів…….5 1.1. Визначення поняття «суп»; історія супу…………………………………….5 1.2. Термінологія та технологія приготування супу «Борщ червоний»………8 1.3. Термінологія та технологія приготування супу «Рамен»…………………13 1.4. Різновиди супів………………………………………………………………16 РОЗДІЛ II. Аналіз роботи кафе «Каштан» по приготуванню класичних і сучасних супів……………………………………………………………………18 2.1. Характеристика кафе «Каштан»……………………………………………...18 2.2. Дослідження технічного процесу приготування перших страв у кафе «Каштан»……………………………………………………………………...…….20 2.2.1. Приготування бульйону як основи для супу………………………………20 2.2.2. Механічна обробка овочів…………………………………………….…….22 2.2.3. Технологія приготування супів у кафе «Каштан»…………………..…….24 РОЗДІЛ III. Резерви вдосконалення роботи досліджуваного підприємства по приготуванню супів…………………………………………………….…….26 Висновки …………………………...……………………………………..…..……28 Список використаної літератури…………………………………….………...30
Ціна
200
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи