Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування холодних супів,солодких супів
Курсова
№ K-9935
Зміст
Вступ З Розділ 1. Товарознавчий розділ. Характеристика харчової цінності холодних і солодких супів 5 Розділ 2. Технологічний розділ приготування холодних і солодких супів ... 15 2.1. Асортимент і рецептура холодних і солодких супів 15 2.2. Виготовлення напівфабрикатів для холодних і солодких супів 19 2.3. Технологія приготування, оформлення і відпуску 27 2.4. Фізико - хімічні зміни, які відбуваються в продуктах під час теплової обробки в процесі приготування холодних і солодких супів 28 2.5. Розрахунок енергетичної цінності страви «Борщ холодний м'ясний» 31 Розділ 3. Обладнання підприємств громадського харчування 33 3.1. Маршрутно-технологічна карта 33 3.2. Технічні характеристики необхідного технологічного обладнання, інструментів, пристроїв і посуду 34 3.3. Операційно-технологічні карти 38 Розділ 4. Охорона праці 41 4.1.Санітарні вимоги на підприємствах громадського харчування 41 4.2 Правила техніки безпеки на підприємствах громадського харчування... .45 Висновки 47 Список використаної літератури 48 Додатки
Ціна
250
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи