Шановний користувач! Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські праваабо ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора Ваше ім'я *: Ваш E-mail *: Причина звернення *:В списку предметів мого немає Виникли проблеми з роботою Не можу додати роботу на сайт Інша проблема/запитання Текст повідомлення *: Код захисту *:
Класичні і сучасні технології супів на прикладах закладів ресторанного господарства Львова.Курсова № K-26654 Зміст Вступ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 Розділ 1. Значення перших страв у харчуванні . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 1.1. Значення перших страв у харчуванні, класифікація класичних супів . . 4 1.2.Заправні супи . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 1.3.Супи-пюре . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 1.4.Прозорі бульйони . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 1.5 .Молочні супи . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14 1.6.Холодні супи . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..16 1.7.Солодкі супи . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .17 Розділ 2.Сучасні технології супів . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 2.1.Супи закордонної кухні . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 2.2. Ресторан PANORAMA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21 Висновок . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22 Список використаних літературних джерел . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 Ціна150грн. Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ... Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і... Зачекайте секунд... Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи Автор роботиnazar92 Завантажую фото... ТипКурсоваКількість сторінок:23 Рік захисту:2014Ціна роботи (грн):150Телефон: Завантажую телефон... E-mail: Завантажую E-mail... Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Переглянута: 637 | Додана: 27.05.2016, 09:06
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ... Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і... Зачекайте секунд... Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи Автор роботиnazar92 Завантажую фото... ТипКурсоваКількість сторінок:23 Рік захисту:2014Ціна роботи (грн):150Телефон: Завантажую телефон... E-mail: Завантажую E-mail... Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Переглянута: 637 | Додана: 27.05.2016, 09:06
Ключові слова: менеджмент и кадры, Донатас, Зима тревоги нашей, Volkswagen California, Марк Моисеевич Кане, лучшие песни мп3, Wrapup, (1969), Киштэ, торжеств
Дивіться також: Класичні і сучасні технології супівОбслуговування відвідувачів в закладах ресторанного господарства на прикладі тратторіїДослідження особливостей діяльності закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Чорний замок»Облік сировини та товарів на підприємствах ресторанного господарстваРозвиток інноваційних видів закладів ресторанного господарства в УкраїніТехнології саморозвитку особистості та їх застосування на уроках мистецтва ЗОШІнформаційні системи і технології на підприємствахОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ РОЗМІЩЕННЯ В ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВАВдосконалення технології притоку і розміщення туристів в підприємствах готельного господарстваОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИ ГОТЕЛІСучасні інформаційні технології в управлінні готелемПерспективи розвитку ресторанного господарства ЧеркащиниОсобливості надання послуг харчування у закладах ресторанного господарства №201Підвищення ефективності системи обслуговування в загальнодоступних закладах ресторанного господарства з методом самообслуговування №203Українська РСР у період відбудови і розвитку народного господарства у 1945-му — на початку 1950-х рр.Українська РСР у період відбудови і розвитку народного господарства у 1945-му — на початку 1950-х рр.Українська РСР у період відбудови і розвитку народного господарства у 1945-му — на початку 1950-х рр.Українська РСР у період відбудови і розвитку народного господарства у 1945-му — на початку 1950-х рр.Задача. Голова фермерського господарства Ткаченко найняв на роботу ветлікаря і став вимагати, щоб той дотримувався режиму роботи, якийХарактеристика технології процесу складського господарстваСучасні освітні технологіїОЦІНКА АСОРТИМЕНТУ ЯКОСТІ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДАЖУ ВАНТАЖНИХ АВТОМОБІЛІВ НА ПРИКЛАДІ ТОВ «МП АВТО»Аналіз технології надання туристських послуг на прикладі туристського підприємства «Еліта-тур»Вдосконалення використаних трудових ресурсів в підприємствах ресторанного господарстваЗадача на визначення найбільшефективного варіанту технології виробництва товаруСучасні технології управління персоналом підприємстваСучасні вимоги до техніки безпеки на уроках фізичного вихованняСучасні інформаційні технології в менеджментіКурсова робота на тему бізнес в інтернеті і новітні технологіїкурсова робота на тему бізнес в інтернеті, сучасні ринкові відносиниБюджетування на підприємстві, як головна форма оперативного планування інвестиційної діяльностіРозробка фінансового плану та оцінка ефективності інвестиційного проекту на підприємстві малого бізнесуОблік і контроль витрат на оплату праці та розрахунків з персоналом на підприємствах торгіліСучасні методи атестації персоналу підприємствОрганізаційні основи менеджменту зовнішньоекономічної діяльності на прикладі ТОВ «Термінал»»Историческая наука в Российской Федерации на современном этапеОцінка методів аналітичної роботи на ВАТ ”Володимирцукор”Фінансовий облік витрат на оплату праці на ЗАТ «Фастівський Хлібокомбінат»звіт про виробничу практику на ВАТ "Яготинському маслозаводі"Фінансовий стан підприємства та його оцінка на прикладі ВАТ"КФТП" (Звіт з виробничої практики)