Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Запечені мясні страви.
Дипломна
№ K-10281
Зміст Кухарська справа. 1. Вступ…………………………………………………………….. 2. Технологічна частина: а). Складання меню відповідно до завдання;……………………….. б). Характеристика основної сировини, яка використовується для приготування страв…………………………………………………………… в). Технологія приготування страв згідно меню, правила подачі та вимоги до якості……………………………………………………….. г). Організація робочого місця………………………………………… 3. Санітарні вимоги до кулінарної обробки сировини та реалізації страв……………………………………………………………………. 4. Правила охорони праці на робочому місці……………………….. Список використаної літератури. В ДИПЛОМНІЙ РОБОТІ ПРИСУТНЯ ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ ТАБЛИЦЬ ТА ВІДСКАНОВАНИХ РИСУНКІВ. Можливе написання дипломної роботи на будь-яку тему! Свиняча корейка з карамельованою цибулею ЩО ТРЕБА: 2 кг свинячої корейки; 5 великих цибулин; 0,5 ч. л. коробочок кардамону; 0,5 ч. л. бутонів гвоздики; 0,5 ч. л. горошин чорного перцю; 2 ст. л. білого винного оцту; 1 ст. л. цукру; сіль за смаком. Час приготування: 2 години 15 хв. ЩО РОБИТИ: 1. М'ясо вимити, зрізати з його поверхні весь жир (зберегти його). 2.Кардамон, гвоздику і чорний перець стовкти товкачем в ступці. 3.Тонким гострим ножем зробити на мясі з двох сторін надрізи у вигляді сітки глибиною приблизно 1 см. Натерти масо сіллю і чорними спеціями. Розігріти духовку до 210 ° С. Свинину покласти у форму для запікання, накрити фольгою. Помістити в духовку на 45 хв. Зняти фольгу і готувати ще 35 хв.
Ціна
50 грн.
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи