Меню сайту

Нові користувачі
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Maria4ka
Автори робіт
04.07.2024
ballerina
Користувачі
20.06.2024
Чи пишете ви самі роботи?


Ирина Вячеславовна

Рейтинг: 16
Сторожев Евгений Владимирович

Рейтинг: 46.9
аватар
Кульба Андрій

Рейтинг: 10
Бабій Катерина Сергіївна

Рейтинг: 19.9
аватар
Андрос Олег Анатолійович

Рейтинг: 10
аватар
Марина

Рейтинг: 11

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Запечені мясні страви.


Дипломна
K-10281

Зміст
Кухарська справа.
1. Вступ……………………………………………………………..
2. Технологічна частина:
а). Складання меню відповідно до завдання;………………………..
б). Характеристика основної сировини, яка використовується для приготування страв……………………………………………………………
в). Технологія приготування страв згідно меню, правила подачі та
вимоги до якості………………………………………………………..
г). Організація робочого місця…………………………………………
3. Санітарні вимоги до кулінарної обробки сировини та реалізації
страв…………………………………………………………………….
4. Правила охорони праці на робочому місці………………………..
Список використаної літератури.
В ДИПЛОМНІЙ РОБОТІ ПРИСУТНЯ ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ ТАБЛИЦЬ ТА ВІДСКАНОВАНИХ РИСУНКІВ.
Можливе написання дипломної роботи на будь-яку тему!
Свиняча корейка з карамельованою цибулею
ЩО ТРЕБА: 2 кг свинячої корейки; 5 великих цибулин; 0,5 ч. л. коробочок кардамону; 0,5 ч. л. бутонів гвоздики; 0,5 ч. л. горошин чорного перцю; 2 ст. л. білого винного оцту; 1 ст. л. цукру; сіль за смаком.
Час приготування: 2 години 15 хв.
ЩО РОБИТИ:
1. М'ясо вимити, зрізати з його поверхні весь жир (зберегти його).
2.Кардамон, гвоздику і чорний перець стовкти товкачем в ступці.
3.Тонким гострим ножем зробити на мясі з двох сторін надрізи у вигляді сітки глибиною приблизно 1 см. Натерти масо сіллю і чорними спеціями. Розігріти духовку до 210 ° С. Свинину покласти у форму для запікання, накрити фольгою. Помістити в духовку на 45 хв. Зняти фольгу і готувати ще 35 хв.
Ціна

50 грн.

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...



Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3710
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3710
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 48
Гостей: 48
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.