Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Запечені мясні страви.
Дипломна
№ K-13113
Зміст Кухарська справа. 1. Вступ…………………………………………………………….. 2. Технологічна частина: а). Складання меню відповідно до завдання;……………………….. б). Характеристика основної сировини, яка використовується для приготування страв…………………………………………………………… в). Технологія приготування страв згідно меню, правила подачі та вимоги до якості……………………………………………………….. г). Організація робочого місця………………………………………… 3. Санітарні вимоги до кулінарної обробки сировини та реалізації страв……………………………………………………………………. 4. Правила охорони праці на робочому місці……………………….. Список використаної літератури.
Є багато рисунків.
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи