Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Запечені страви зі свинини і телятини.
Дипломна
№ K-10280
1. Вступ…………………………………………………………….. 2. Технологічна частина: а). Складання меню відповідно до завдання;……………………….. б). Характеристика основної сировини, яка використовується для приготування страв…………………………………………………………… в). Технологія приготування страв згідно меню, правила подачі та вимоги до якості……………………………………………………….. г). Організація робочого місця………………………………………… 3. Санітарні вимоги до кулінарної обробки сировини та реалізації страв……………………………………………………………………. 4. Правила охорони праці на робочому місці……………………….. Список використаної літератури. В ДИПЛОМНІЙ РОБОТІ ПРИСУТНЯ ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ ТАБЛИЦЬ ТА ВІДСКАНОВАНИХ РИСУНКІВ. Можливе написання дипломної роботи на будь-яку тему! Запіканка картопляна або рулет картопляний з м'ясом Яловичина (котлетне м'ясо) — 162, жир тваринний топлений харчовий —. 6, маса готових м'ясопродуктів — 75, кар¬топля — 309, маса вареної протертої картоплі — 220, цибуля ріпчаста — 29, маргарин столовий — 4; маса пасерова¬ної цибулі — 12, маргарин столовий — 5, сухарі — 6; маса напівфабрикату — 315, маса запеченої страви —268, мар¬гарин столовий—10 або соус — 50. Вихід —278/318. Сире м'ясо нарізати кусочками, об¬смажити, залити гарячим бульйоном або водою і тушкувати до готовності. Потім пропустити крізь м'ясорубку, з'єднати з пасерованою ріпчастою цибулею, дода¬ти сіль і перець.
Ціна
50 грн.
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи