Меню сайту

Нові користувачі
Alex329028092
Користувачі
07.06.2025
Автор
Автори робіт
05.06.2025
BorovikM
Користувачі
27.05.2025
Надія96
Користувачі
13.05.2025
Karina2700
Користувачі
04.04.2025
Оцініть цей сайт


аватар
Дехтяренко Марина Вадимовна

Рейтинг: 10
аватар
Солодун Анна Олегівна

Рейтинг: 10
Гудкова Тетяна Володимирівна

Рейтинг: 10
Мархоцька Анастасія Вікторівна

Рейтинг: 10
аватар
Когут Олег Богданович

Рейтинг: 16
аватар
Черничук Ярослав Васильович

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Запечені страви зі свинини і телятини.


Дипломна
K-10280

1. Вступ……………………………………………………………..
2. Технологічна частина:
а). Складання меню відповідно до завдання;………………………..
б). Характеристика основної сировини, яка використовується для приготування страв……………………………………………………………
в). Технологія приготування страв згідно меню, правила подачі та
вимоги до якості………………………………………………………..
г). Організація робочого місця…………………………………………
3. Санітарні вимоги до кулінарної обробки сировини та реалізації
страв…………………………………………………………………….
4. Правила охорони праці на робочому місці………………………..
Список використаної літератури.
В ДИПЛОМНІЙ РОБОТІ ПРИСУТНЯ ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ ТАБЛИЦЬ ТА ВІДСКАНОВАНИХ РИСУНКІВ.
Можливе написання дипломної роботи на будь-яку тему!
Запіканка картопляна або рулет картопляний з м'ясом
Яловичина (котлетне м'ясо) — 162, жир тваринний топлений харчовий —. 6, маса готових м'ясопродуктів — 75, кар¬топля — 309, маса вареної протертої картоплі — 220, цибуля ріпчаста — 29, маргарин столовий — 4; маса пасерова¬ної цибулі — 12, маргарин столовий — 5, сухарі — 6; маса напівфабрикату — 315, маса запеченої страви —268, мар¬гарин столовий—10 або соус — 50. Вихід —278/318.
Сире м'ясо нарізати кусочками, об¬смажити, залити гарячим бульйоном або водою і тушкувати до готовності. Потім пропустити крізь м'ясорубку, з'єднати з пасерованою ріпчастою цибулею, дода¬ти сіль і перець.
Ціна

50 грн.

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3761
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3761
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2025 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.