Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Смажені та запечені страви з яєць та яєчних продуктів
Курсова
№ K-1348
Вступ Розділ 1. Яйця як важливий елемент в кулінарній рецептурі 1.1. Будова, хімічний склад і харчова цінність яєць 1.2. Класифікація яєць, продукти їх переробки 1.3. Підготовка яєць і продуктів їх переробки до кулінарної теплової обробки. Процеси, що відбуваються в яйці при тепловій обробці 1.4. Вимоги до якості страв з яєць Розділ 2. Рецепти та способи приготування смажених та запечених страв з яєць та яєчних продуктів 2.1. Рецепти смажених страв з яєць та яєчних продуктів 2.2. Рецепти запечених яєчних страв 2.3. Найкращі рецепти яєчні та омлетів Висновок Література Додатки
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи