Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та відпуск страв з продуктів моря
Дипломна
№ K-2092
До роботи додається фотоальбом на 17 страв з продуктів моря!
ВСТУП Розділ 1. Характеристика сировини Розділ 2. Технологічний процес приготування страви Розділ 3. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструмент) Розділ 4. Заходи з охорони праці Розділ 5. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах Висновок Список літературних джерел Додатки
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи