Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та подавання довгих змішаних напоїв (хайбол, ріккі, баки, коллінзи, фіси)
Дипломна
№ K-2077
ВСТУП 1. ДОВГІ ЗМІШАНІ НАПОЇ 2. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ДОВГИХ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОЧОГО МІСЦЯ БАРМЕНА 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи