Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Бездріжджове тісто та вироби з нього
Дипломна
№ K-20129
Вступ 1. Технологія приготування бездріжджового тіста та виробів з нього 1.1. Тісто на млинчики 1.2. Тісто для вафель 1.3. Пісочне тісто ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ПРИГОТУВАННЯ ПІСОЧНОГО НАПІВФАБРИКАТУ 1.4. Прісне здобне тісто 1.5. Пряничне тісто 2.Товарознавча характеристика сировини 2.1. Характеристика сировини, що використовується 2.2. Вимоги до якості 3. Санітарія та гігієна під час приготування виробів 3.1. Особиста гігієна працівників під час приготування виробів 4. Організація роботи кондитерського цеху 4.1. Організація робочого місця, посуд та інвентар 5. Охорона праці ВИСНОВОК Список використаної літератури
Ціна
46
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи