Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування дріжджового опарного тіста та булочки цукрової з нього
Дипломна
№ K-2055
ВСТУП РОЗДІЛ І ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ЦЕХУ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНОЇ СИРОВИНИ 1.1 Особливості організації кондитерського цеху 1.2 Обладнання та інвентар кондитерського цеху 1.3 Охорона праці 1.4 Товарознавча характеристика основної сировини РОЗДІЛ ІІ ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ДРІЖДЖОВОГО ОПАРНОГО ТІСТА ТА БУЛОЧКИ ЦУКРОВОЇ З НЬОГО 2.1 Характеристика дріжджового тіста 2.2 Дріжджове опарне тісто 2.3 Технологія приготування булочки цукрової ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТОК 1 ДОДАТОК 2
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи