Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Бісквітне тісто та вироби з нього
Дипломна
№ K-2022
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику і значення у харчуванні даних виробів 2.2. Значення у харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових виробів, порядок їх оздоблення та відпуск 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування виробів 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується під час приготування виробів 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки під час приготування виробів 2.7. Правила санітарії, особливості гігієни та санітарії, вимоги до робочого місця 3. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії на підприємстві, де я проходжу практику (виробничу), його значення 3.2. Мої пропозиції щодо використання виробів даної групи 3.3. Знайдіть цікаве про групу даних виробів (на замітку кондитеру) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи