Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЧДТУ, варіант №4, Аналіз у галузях, №905
Контрольна робота
№ K-5670
1. Методика аналізу товарооборотності 2. Аналіз витрат виробництва та обігу на підприємствах громадського харчування Задача № Проаналізувати товарооборот за видами продажу по магазину. Зробити висновки Таблиця 1 Вихідні дані Види продажу Минулий рік План Факт Виконання плану % Відхилення Від плану в сумі, тис.грн Динаміка, % Сума, тис.грн Питома вага, % Сума, тис.грн Питома вага, % 1. Продаж товарів населенню разом в тому числі 44204,0 44887,0 95,7 45052,1 95,8 100,36 + 165,1 + 1, – за готівку 41938,3 42401,0 90,4 42418,5 90,2 100,04 + 17,5 + 1, – в кредит 2265,7 2486,0 5,3 2633,5 5,6 105,93 + 147,5 + 15, 2. Продаж у порядку дрібного опту 1988,3 1970 4,2 1928,1 4,1 97,87 – 41,9 – 3, 3. Продаж через кафетерій 46,2 47,0 0,1 47,03 0,1 100,06 + 0,03 + 1, Разом 46238,5 46904,0 100 47027,2 100 100,26 + 123,2 + 1, Задача № Проаналізувати валовий прибуток від реалізації товарів за звітний період, розрахувати вплив факторів, що призвели до його відхилення. Зробити висновки Таблиця 2 Вихідні дані Показники План Факт Відхилення 1. Товарооборот, тис.грн. 800 750 – 2. Валовий дохід за вирахуванням ПДВ, тис.грн. 144 140 – 3. Рівень валового доходу, % 18 18,7 + 0, 4. Витрати обігу, тис.грн. 104 110 + 5. Рівень витрат обігу, % 13 14,7 + 1, 6. Валовий прибуток, тис.грн. 40 30 – 7. Рівень рентабельності продажу, % 27,8 21,43 – 6, Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи