Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЧДТУ, варіант №6, Аналіз у галузях, №907
Контрольна робота
№ K-5672
6. Аналіз продуктивності та ефективності праці на підприємстві торгівлі 18. Аналіз прибутку і рентабельності підприємств громадського харчування Задача № Проаналізувати товарооборот по підприємству торгівлі. Зробити висновки Таблиця 1 Вихідні дані Показники Минулий рік План Факт Виконання плану, % Відхилення від плану в сумі, тис. грн. Динаміка, % Сума, тис. грн. Питома вага, % Сума, тис. грн. Питома вага, % 1 квартал 11004,7 11069,0 23,6 11051,39 23,5 99,84 – 17,61 – 0, 2 квартал 11605,7 11538,38 24,6 11662,75 24,8 101,08 +124,37 + 1, 3 квартал 11559,6 11960,0 25,5 12038,9 25,6 100,66 + 78,9 + 0, 4 квартал 12068,3 12335,75 26,3 12274,1 26,1 99,5 – 61,65 – 0, Разом 46238,3 46904,0 100 47027,2 100 100,26 + 123,2 + 0, Задача № Розрахувати затрати кормів в розрахунку на 1 корову та визначити вплив кількості кормових одиниць та середньої їх собівартості на відхилення загальної вартості кормів Таблиця 2 Вихідні дані Показники План Факт Відхилення % 1. Витрачено кормових одиниць, ц 53,26 59, 2. Середня собівартість 1 ц кормових одиниць, грн. 23,0 24, 3. Загальна вартість кормів, грн. 1224,98 1429, Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи