Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ПУСКУ, варіант №44, Аналіз у галузях, №897
Контрольна робота
№ K-5635
25. Особливості аналізу витрат підприємств громадського харчування 45. Аналіз техніко-експлуатаційних показників підприємств автомобільного транспорту
Задача №18 Мета – відпрацювання методики аналізу випуску продукції в асортименті Завдання – провести аналіз випуску окремих видів продукції консервним заводом за рік за наступними даними: Таблиця 1 Вихідні дані Найменування продукції Од виміру Минулий рік Звітний рік завдання фактично Огірки консервовані туб. 692 720 Томати мариновані туб. 432 480 Варення вишневе туб. 235 205 Екстракт яблучний т 323 340 Повидло яблучне т 614 620 Джем сливовий т 108 –
Задача №34 Мета – відпрацювання методики аналізу показників виробничої програми автотранспортного підприємства Завдання – проаналізувати обсяг перевезень вантажів автотранспортним підприємством за наступними даними: Таблиця 4 Вихідні дані Показники Минулий рік Звітний рік Середньооблікова чисельність автомобілів, од. (Асп) 51 Коефіцієнт використання парку (Квп) 0,883 0, Час знаходження автомобіля на лінії, год. (Тн) 8,9 9, Середня швидкість руху, км/год. (Ш) 38,4 39, Коефіцієнт використання пробігу (Кп) 0,641 0, Середня вантажопідйомність, т (ВП) 2,4 2, Коефіцієнт використання вантажопідйомності (Кв) 0,836 0, Середня відстань перевезення вантажів, км (ВВ) 8,6 9, Середній час простоїв під навантаженням і розвантаженням, год, (Тнр) 0,68 0, Кількість днів роботи підприємства, дн. (Д) 250 Обсяг перевезень, тис.т. (Q) 195281,48 170838, Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи