Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ЧДТУ, варіант №5, Аналіз у галузях, №906
Контрольна робота
№ K-5671
1. Аналіз чисельності робітників торгівельних підприємств 2. Аналіз собівартості продукції власного виробництва на підприємствах громадського харчування Задача № Проаналізувати показники плану з праці по підприємству, розрахувати вплив факторів, що вплинули на виконання плану товарообороту. Зробити висновки Таблиця 1 Вихідні дані Показники План Факт Відхилення % Роздрібний товарооборот, тис.грн. 46904 47027 + 123 + 0, Середньоспискова чисельність працівників, чол. 335 338 + 3 + 0, Виробіток одного працівника, тис.грн. 140,01 139,13 – 0,88 – 0, Задача № Проаналізувати умовно-постійні витрати підприємства торгівлі, зробити висновки Таблиця 2 Вихідні дані Назва статей План Факт Відхилення сума, тис.грн. % до товарообороту сума, тис.грн. %до товарообороту за рівнем, % за сумою, тис.грн 1. Витрати на оренду і утримання будов, споруд, приміщень та інвентарю 3660 2,1 2254 1,16 – 0,94 – 2. Амортизація основних засобів 295 0,17 153 0,07 – 0,1 – 3. Відрахування в ремонтний фонд 100 0,06 – – – 0,06 – 4. Інші витрати 2450 1,41 2338,5 1,1 – 0,3 – 111, Разом витрат 6505 3,74 4745,5 2,24 – 1,5 – 1759, Товарообіг, тис.грн. 174050 - 212105 - - + Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи