Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Організація роботи кухаря, офіціанта та бармена
Курсова
№ K-10424
Вступ Розділ 1. Характеристика виробничих цехів Розділ 2. Організація роботи кухаря при приготуванню молочних та солодких супів 2.1. Асортимент страв 2.2. Технологія приготування Розділ 3. Організація роботи офіціанта при обслуговуванні відвідувачів в торговому залі 3.1. Підготовка торгового залу 3.2. Складання меню та прейскуранту Розділ 4. Організація роботи бармена при приготуванні коктейлів- 4.1. Асортимент та їх характеристика 4.2. Характеристика обладнання бару та його призначення Розділ 5. Організація рекламної діяльності Висновки та пропозиції Використана література
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи