Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Організація обслуговування в закладах громадського харчування. Правила подачі гарчих страв та закусок
Дипломна
№ K-2029
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Підготовка персоналу до обслуговування 2.2. Основні елементи обслуговування у ресторані 2.3. Правила подачі гарячих закусок 2.4. Правила подачі других гарячих страв 2.5. Послідовність подачі гарячих закусок 2.6. Деякі правила етикету та норми поведінки за столом ІІІ САНІТАРНІ ВИМОГИ ПРИ ОБСЛУГОВУВАННІ ВІДВІДУВАЧІВ ІV. ПРАВИЛА ОХОРОНИ ПРАЦІ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ. ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА V. ВИСНОВКИ VІ. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ VІІ. ДОДАТКИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи