Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Дослідження особливостей діяльності закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Чорний замок»
Курсова
№ K-10305
Вступ І. Науково-теоретичні основи діяльності концептуальних закладів в сфері ресторанного господарства 1.1. Сутність та завдання діяльності концептуальних закладів ресторанного господарства 1.2. Види концептуальних закладів і їх характеристика 1.3. Державне регулювання діяльності концептуальних закладів ресторанного господарства в Україні ІІ. Дослідження особливостей діяльності закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Чорний замок» 2.1. Загальна організаційно-економічна характеристика готельно-ресторанного комплексу 2.2. Використання інноваційних технологій в роботі закладу ресторанного господарства 2.3. Оцінка технологічного процесу виробництва і обслуговування в закладі ресторанного господарства ІІІ. Шляхи удосконалення діяльності закладу ресторанного господарства 3.1. Зарубіжний досвід розвитку концептуальних закладів в ресторанній галузі 3.2. Впровадження перспективних форм та методів обслуговування Висновки Список використаної літератури Додатки
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи